follow Catalog firme » Servicii firme » Resurse umane » Plasare personal » Judetul BACAU
  home     Plasare personal   Judetul BACAU

Plasare personal Bacau

Obtineti cel mai bun pret pentru plasare personal completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
plasare personal strainatate, plasare personal, plasare personal bacau (Bacau, BACAU)
BC INTERIM PRO - agentie de munca temporara, cu sediul in Bacau, inregistrata in Romania, cu experienta in domeniu si specializata in recrutarea si detasarea de personal in Romania si spatiul Uniunii Europene. Personalul pus la dispozitie este recrutat de catre o echipa de profesionisti cu 20 de ani de experienta in spatiul Uniunii Europene, astfel ca, in momentul punerii la dispozitie, vor..
0234 *** ***Click aici!
plasare personal bacau (Bacau, BACAU)
O noua abordare, o noua imagine, o noua atitudine, cerintele tale ne motiveaza, cariera ta ne preocupa, viitorul tau ne intereseaza, mai mult dacat un site de recrutare on-line.job hunting trade va ofera 3 servicii resurse umane site de recrutare online, head hunting de personal personalizat si jurnal de cariera ghid gratuit distribuit in 4000 de exemplare, mare publicitate...
0755 *** ***Click aici!
plasare personal (Bacau, BACAU)
Mii de locuri de munca in strainatate, consultanta cv gratuita, sfaturi si informatii în vederea angajarii si plecarii la munca în strainatate cu contract, pentru cetatenii romani - www.jobsalert.ro jobsalert.ro are ca scop principal a ajuta romanii cu orice nivel de educatie, calificare si experienta sa isi gaseasca un loc de munca potrivit, sigur, legal si cu contract in strainatate si romania, in..
0374 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie