follow Catalog firme » Servicii firme » Resurse umane » Plasare personal » Judetul BRASOV
  home     Plasare personal   Judetul BRASOV

Plasare personal Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru plasare personal completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
plasare personal, plasare personal strainatate, plasare personal brasov, plasare personal strainatate brasov (Brasov, BRASOV)
Gikov company este o agentie de recrutare privata, cu sediul in brasov, acreditata de ministerul muncii, familiei si egalitatii de sanse din romania, avand drept domeniu de activitate recrutarea de personal si intermediere de locuri de munca in strainatate. suntem o echipa tanara si dinamica alcatuita din experti in psihologie, sociologie, hr si marketing iar telul nostru este de a asigura servicii profesionale..
0268 *** ***Click aici!
plasare personal (BRASOV, BRASOV)
Banca de Joburi® este o agenţie de ocupare a forţei de muncă in tara si străinătate, cu sediul central in oraşul Braşov, Romania şi cu o vechime de peste 15 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă. Pe langă medierea de locuri de muncă in tara si străinătate, compania noastră oferă consiliere, orientare in carieră, pregătirea tuturor formelor legale..
0376 *** ***Click aici!
plasare personal (Brasov, BRASOV)
Bine ati venit! multumim ca ati ales b&b professionals pentru: obtinerea unui contract de munca in strainatate, initierea sau perfectionarea intr-o limba straina, servicii de interpretariat, traducere documente, legalizari notariale, apostilari, tehnoredactari si procesari documente. agentia de recrutare, selectie si plasare forta de munca b&b professionals, este acreditata de catre ministerul muncii si solidaritatii sociale prin inspectoratul teritorial...
0368 *** ***Click aici!
plasare personal (Brasov, BRASOV)
S.c. c & c job s.r.l. este o companie care activeaza pe piata romaneasca in domeniul selectiei si plasarii fortei de munca de 8 ani. permanent, in toti acesti an, am cautat sa imbunatatim stilul de lucru avand in vedere ca domeniul selectiei si plasarii fortei de munca a fost pe parcursul anilor asemanat cu diferite activitati ilegale...
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie