follow Catalog firme » Servicii firme » Resurse umane » Plasare personal » Judetul TIMIS
  home     Plasare personal   Judetul TIMIS

Plasare personal Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru plasare personal completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
plasare personal (Timisoara, TIMIS)
Profesional, International, Flexibil si Inovator - acestea sunt particularitatile care au diferentiat Kilpatrick pentru mai bine de 20 de ani in domeniul Executive Search. Compania a fost fondata in anul 1990 iar datorita cresterii sale constante a devenit una dintre cele mai importante de pe piata europeana, avand birouri in Italia, Olanda, Regatul Unit si Romania. Principalul obiectiv fiind cautarea celor mai buni..
0256 *** ***Click aici!
plasare personal (Timisoara, TIMIS)
Organizeaza si plaseaza forta de munca. va multumim pentru interesul acordat si speram sa va oferim in continuare servicii de calitate si cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra. pentru informatii suplimentare, observatii sau sugestii, va rugam sa ne contactati prin oricare din modalitatile afisate pe aceasta pagina....
0256 *** ***Click aici!
plasare personal timisoara (Timisoara, TIMIS)
Recrutare personal,consultanta management si training. gestionarea corecta a resurselor umane inseamna sa: * eliminati pierderile prin rotatia cu personalul (recrutare, instruire, gol in productie); * aveti angajati entuziasti motivati si bine pregatiti; * chiar daca se lucreaza sub stress atmosfera este buna; * atitudinea pozitiva si entuziasmul general determina dezvoltarea afacerii. asadar,daca..
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie