follow Catalog firme » Servicii firme » Resurse umane » Plasare personal
  home     Resurse umane   Plasare personal

Plasare personal

 


Back on top
fara poza SC STAR TRADE FLORY SRL BUCURESTI
Firma de plasare si selectie forta de munca in strainatate acreditata de ministerul muncii.... munca franta, contracte munca israel, contracte de munca, plasare forta munca, plasare personal, plasare personal strainatate, agentii plasare personal, selectie personal .... personal ..
logo SC MIKES AGENCY AM SRL SC MIKES AGENCY AM SRL CLUJ
Mikes agency am prin intermediul programelor h2b recruteaza persoane pentru unele dintre cele mai prestigioase firme din america de transport de mobila in diferite locatii ale americii..recrutare forta de munca, plasare forta de munca, plasare personal anglia, plasare personal sua, locuri de munca anglia, locuri de munca sua, recrutare personal anglia, recrutare..
logo ANSA JOBS SRL ANSA JOBS SRL MURES
SC ANSA JOBS SRL, firma cu obiect principal de activitate recrutare si plasare forta de munca in strainatate..locuri de munca, locuri munca in strainatate, oferte de munca, locuri de munca italia, locuri de munca anglia, plasare forta de munca, plasare locuri de munca, plasare personal,..
logo ACCEDA ACCEDA BUCURESTI
Acceda este o firma de recrutare si selectie de forta de munca.... resurse umane, locuri de munca, recrutare personal, selectie personal, plasare personal, forta de munca, site de recrutare, bone bucuresti, menajere bucuresti, babysitter..
logo SC AVION FM SRL SC AVION FM SRL BACAU
Mii de locuri de munca in strainatate, consultanta cv gratuita, sfaturi si informatii în vederea angajarii si plecarii la munca în strainatate cu contract..recrutare personal, joburi in anglia, joburi in strainatate, plasare personal, selectie personal, agentii recrutare personal, agentii plasare personal, agentii selectie personal,..
logo A1 RECRUITMENT  TEMPORARY EMPLOYMENT SRL A1 RECRUITMENT TEMPORARY EMPLOYMENT SRL BUCURESTI
Suntem o agentie de resurse umane specializata in servicii de recrutare-selectie si leasing de personal adresate companiilor mijlocii si mari din romania si strainatate. recrutam si punem la dispozitie angajati permanenti sau temporari pentru o arie vasta de posturi si domenii de activitate de la inginerie si productie la retail..resurse umane bucuresti, servicii resurse umane, agentii recrutare personal, recrutare personal, selectie personal, plasare personal, agentii recrutare bucuresti, agentii recrutare......
logo SEPTERRA RECRUITMENT SEPTERRA RECRUITMENT BRASOV
Septerra este o agentie de recrutare care isi desfasoara activitatea din anul 2004..recrutare personal, plasare personal, locuri de munca, locuri munca romania, recrutare personal brasov, plasare personal brasov, joburi brasov, locuri de munca brasov, locuri munca......
logo SC LEEA TRADE SRL SC LEEA TRADE SRL BUCURESTI
Leea este un grup de firme cu experienta in domeniul estetic..cursuri cosmetica, cursuri masaj, importator aparatura estetica, importator aparatura cosmetica, selectie personal menaj, plasare personal menaj, ingrijire copii, ingrijire batrani,..
logo SC GIKOV COMPANY SRL SC GIKOV COMPANY SRL BRASOV
Gikov company este o agentie de recrutare privata, cu sediul in brasov, acreditata de ministerul muncii..locuri de munca strainatate, joburi anglia, joburi strainatate, recrutare personal, plasare personal, plasare personal strainatate, recrutare personal strainatate, locuri de munca.... brasov ..
logo SC RECRUITMENT AGENCY SRL SC RECRUITMENT AGENCY SRL CONSTANTA
Recruitment agency srl din constanta..recrutare personal, plasare personal, agentii recrutare personal, agentii plasare personal, servicii recrutare personal, servicii plasare personal, recrutare personal romania,......
logo SC GENERAL JOBS SRL SC GENERAL JOBS SRL MARAMURES
S.c. general jobs s.r.l. este o societate comerciala care are ca domeniu principal de activitate recrutarea si plasarea fortei de munca in tara si strainatate..recrutare personal, plasare personal, recrutare forta de munca, plasare forta de munca, plasare personal romania, plasare personal strainatate, recrutare plasare peronal, firme..
fara poza SC MUNCA EUROPEANA SRL IALOMITA
Recrutare si plasare forta de munca in germania. firma germana recruteaza asistente medicale generaliste..recrutare asistent medical, recrutare forta munca, plasare forta munca, plasare recrutare personal, recrutare plasare personal, plasare asistente medicale, recrutare infirmiere,..
logo SC INTEGRAHR SRL SC INTEGRAHR SRL CLUJ
Integrahr - dedicat oamenilor - suntem o echipa de specialisti cu 5 ani experienta in domeniu - dedicata dezvoltarii companiilor partenerilor nostri prin oferirea de servicii de resurse umane care sa sprijine managementul si angajatii in atingerea obiectivelor si performantelor dorite. oferim servicii de recrutare si selectie de personal..recrutare personal, selectie personal, plasare personal, analiza muncii, training, teambuilding, mistery shopping, recrutare personal cluj, selectie personal cluj, plasare personal..
logo SC SAL CONSULTING 33 LINE SRL SC SAL CONSULTING 33 LINE SRL BUCURESTI
Pentru ca situatia economica actuala ne determina pe toti sa ne administram cu atentie toate costurile..resurse umane, recrutare personal, servicii salarizare, administrare personal, plasare personal, administrare costuri, resurse umane bucuresti, recrutare personal bucuresti, servicii..
fara poza MAXI JOB BRAILA
Maxi job, agent temporar de munca detinem muncitori calificati si necalificati in toate domeniile si cautam colaboratori (angajatori) in vederea detasari(deplasari..recrutare forta de munca, plasare forta de munca, agent munca temporar, muncitori calificati, muncitori necalificati, plasare personal, recrutare personal, plasare personal braila,..
logo SC EXPERT BONE MENAJ SRL SC EXPERT BONE MENAJ SRL BUCURESTI
Expert bone & menaj este o agentie oricand pregatita sa utilizeze experienta in avantajul dumneavoastra si respecta normele prevazute de lege in privinta recrutarii si medierii persoanelor dornice sa angajeze pe cineva precum si a celor care au nevoie de un loc de munca. noi va punem la dispozitie personalul nostru atent verificat pentru curatenia si ordinea din casa dumneavoastra..menajere bucuresti, bone bucuresti, ingrijire batrani, ingrijire animale companie, agentie recrutare personal casnic, plasare personal casnic, recrutare personal casnic, agentii..
fara poza SC ALVORADA 2000 IMPEX SRL BUCURESTI
Recrutare si plasare forta de munca, calificata si necalificata in strainatate. activam sub licenta emisa de ministerul muncii si protectiei sociale si cu dovada eliberata de inspectoratul teritorial de munca.... recrutare forta munca strainatate, plasare forta munca strainatate, recrutare plasare personal, servicii recrutare plasare personal, firme recrutare plasare personal, recrutare.... contracte de munca, locuri munca cipru, locuri munca germania, locuri munca liban, locuri munca gibraltar, locuri de munca ..
logo SC HR CREATIVE SRL SC HR CREATIVE SRL BUCURESTI
Agentia hr creative are grija de cele mai exigente criterii de recrutare privind personalul pentru clientii sai. este o agentie formata din psihologi unde accentual pe calitatea umana este esential. oferim solutii..recrutare personal, plasare personal, menajere, bone copii, ingrijire varstnici, ingrijire bolnavi, babysitter, oldsitter, agentii recrutare personal, agentii selectie personal,..
logo SC H.R.SUPORT SRL SC H.R.SUPORT SRL IASI
Hr suport este companie specializata in selectia si plasarea fortei de munca..resurse umane iasi, recrutare personal iasi, plasare forta de muca, selectie forta munca, resurse umane, recrutare personal, plasare personal, selectie personal, evaluare resurse..

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie